Veeliksi pendel ennustab: kes kuulsustest jõuab abieluranda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeliks Jalakas
Veeliks Jalakas Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti parimaks pendlimeheks peetav Veeliks Jalakas püüdis välja selgitada, mis takistab kuulsate vallaliste daamide armuõnne.

Veeliksi kinnitusel on riigikogulase Evelyn Sepa eduteed lahti, kuid armuõnnel on takistus, kas mõne armsama ekskallima  või õela ämmakandidaadi näol ees, kirjutab Naisteleht.

Saatejuht Reet Linnale ennustas mees, et tema edutee on väga avar ja armastuse tee vägagi lahti, kuid üsna kitsas ning abiellumisliin kinni mis kinni, sest vahele segab kellegi surnu energia.

«Eksminister Ester Tuiksoo armukanalid on täiesti kinni, sest tema peale tuleb  esivanemate haudadest segavat energiat, mida on aga võimalik blokeerida,» lisas Jalakas.

Näitleja Diana Klasi edutee on enam-vähem lahti, armastuse tee näib kitsas ja abiellumisel tundub olevat kergemaid takistusi ees, kuid Jalaka sõnul on temal just  kõige rohkem lootust abieluranda sõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles