Monika Salu soovitused raskeks ajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Salu
Monika Salu Foto: Toomas Huik

Eesti Loto eksjuhi Monika Salu sõnul on ta elus olnud nii kergemaid kui ka raskemaid aegu ning kogemus, kuidas viimastega toime tulla.

Salu esmaseks soovituseks on, et ei maksa hädaldada, vaid hoopis midagi uut juurde õppida, sest see annab enesekindlust, võimalust suhelda ja panna end uutes valdkondades proovile, kirjutab Naisteleht.

«Võtke lisatöö, vaid rumalad inimesed ütlevad, et lihttöö käib nende maine pihta -  nad ei mõista, et see aitab võlgadest lahti saada,» selgitas naine.

Ta jätkas, et teha vajavatest asjadest tuleks teha nimekiri, iga õnnestunud tulemuse eest tuleks end kiita ning abi küsimist ei tasu häbeneda.

«Minge rabamatkale, randa jalutama, loodusesse vaikust kuulama, olge koos lähedastega ning mis kõige  tähtsam, hoolige iseendast – kulutage oma keha ja hinge eest  hoolitsemisele  veidi rohkem kui lihtsalt  pesemine ja filmi vaatamine,» selgitas Salu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles