Meestemaailma uus tegija on neoseksuaal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestemaailma uus tegija on neoseksuaal
Meestemaailma uus tegija on neoseksuaal Foto: SCANPIX

Psühholoogide sõnul on meestemaailmas hakanud ilma tegema neoseksuaalid.

Uurijad lisasid, et varasemad «tegijad» metroseksuaalid ja retroseksuaalid on hakanud oma positsiooni kaotama, kirjutab stuff.co.nz.

«Meeste erinevate minapiltide ja rollide kujunemine võttis varem aega tuhandeid aastaid, kuid nüüd on muutused märgatavad lausa kümnenditega,» selgitasid psühholoogid.

Neoseksuaal on heteroseksuaalne mees, kes on suutnud endalt metroseksuaali liigse naiselikkuse maha pühkida ning suundunud oma maskuliinsete, primitiivsete juurte juurde.

«Neoseksuaali saab kirjeldada, kui James Bondi, kellel on ka huumorimeelt. Neoseksuaal julgeb ja oskab oma tundelisemat poolt näidata, ilma, et ta oma mehelikkust kaotaks,» laususid uurijad.

Teadlaste kinnitusel on mitmed uuringud näidanud, et naised eelistavad tundlikke mehi, kes on samas ka väga mehelikud.

«Naised soovivad meest, kelles oleks ühendatud James Bondi mehelikkus, Hugh Jackmani välimus, Jim Carrey huumor ja Zac Efroni noorus,» nentisid psühholoogid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles