Mr. Big alustab 4. septembril Eestist oma Euroopa tuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Big
Mr. Big Foto: BEM Agency

Pärast seitsmeaastast pausi kokku tulnud supergrupp Mr. Big annab kontserdi 4. septembril Tallinnas klubis Rock Café. Eesti kontsert lükkab käima bändi Euroopa tuuri ja on ainus show Baltimaades.

Mr. Big astub Tallinnas lavale originaalkoosseisus. Piletimüük algab 22. juunil kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Ühendriikidest pärit ansambli Mr. Big tähelend sai alguse debüütalbumiga «Mr Big» (1989), mis leidis väga hea vastuvõtu peamiselt USAs kuid ka Jaapanis. Teine album «Lean Into This» tagas aga bändile uskumatu edu.

Sellelt albumilt pärineb lugu «To Be With You», mis tõusis aastal 1991 nädalateks edetabelite kõrgeimale positsioonile lausa 15 riigis, sealhulgas USAs, Saksamaal, Norras, Rootsis. Samalt plaadilt pärineb teinegi hittlugu «Just Take My Heart».

Mr Big on läbi aegade olnud hinnatud kui väga filigraansete pillimeestega ansambel. Algkoosseisu kuulusid Eric Martin (vokaal), Paul Gilbert (kitarr), Billy Sheehan (bass) ja Pat Torpey (trummid). 1997. aastal lahkus Paul Gilbert, et keskenduda oma soolokarjäärile.

Pauli asemele astus ansamblist Poison tuntud Richie Kotzen. Sellise koosseisuga ilmusid albumid «Get It Over» (2000) ja «Actual Size» (2001) ning aastal 2002 otsustas bänd laiali minna, millele eelnes lahkumistuur Jaapanis.

Tähistamaks kahe kümnendi möödumist esimese albumi ilmumisest teatasid Paul, Eric, Billy ja Pat 1. veebruaril 2009 oma ühinemisplaanidest. Mr Big lubab 4. septembril Tallinnas 2-tunnist show'd ja esitada paremikku oma lugudest.

Rock Cafés toimuvale kontserdile tuleb müügile vaid 1000 piletit, millest esimesed 100 on soodushinnaga 395 krooni müügil vaid BEM Music Club liikmetele. Piletid on müügil Piletilevis esmaspäevast, 22. juunist kell 10:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles