Arstid soovivad Keith Richardsi keha teadusele annetamist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: Reuters / Scanpix
Rokkbändi Rolling Stones liige Keith Richards kurdab, et tema poole on korduvalt pöördutud palvega oma keha pärast surma teadusele annetada, kuna arstid tahavad ta erakordselt tugevat immuunsüsteemi lähemalt uurida.

Richards, kes vaevles 1970. aastatel enamiku ajast heroiinisõltuvuse küüsis ning jätkab oma rokkivat elustiili praeguseni, usub oma tugeva tervise põhjuseks olevat suure mürkainete taluvuse, kirjutab Femalefirst.

64-aastane staar väidab, et tema tugev immuunsüsteem sai omal jõul jagu isegi haigusest hepatiit C.

«Kogu maailma arstid tahavad mu keha, kui ma ükskord suren,» sõnas Richards. «Tundub, et mul on uskumatu immuunsüsteem. Mul oli hepatiit C ja ma paranesin sellest ise. Lihtsalt tänu sellele, et ma olen mina...»

«Arstid tahavad mu keha, et nad saaksid seda uurida ja välja selgitada, kuidas teiste inimest elu paremaks muuta,» jätkas staar. «Ma söön täiesti valesti, topin endale jubedaid asju sisse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles