Jaanilaupäev venib Lääne-Virumaal mitmepäevaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanituli..
Jaanituli.. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Inimestel on jaaniõhtu veetmiseks hulk võimalusi, sealhulgas võib keerutada tantsu Supernova saatel või vaadata flamenkosõud.


Jaanipidustused saavad Lääne-Virumaal avalöögi juba pühapäeval, 21. juunil, kui kell 16 algab

Roelas

Tammiku Kodus erivajadustega inimeste jaaniõhtu.



Samal päeval kell 20 võib aga

Tudu pargis

nautida flamenkotantsijate esitust ning Toomas Anni laule.


Esmaspäeval, 22. juunil algab kell 19 Haljalas jaanituli, kus on nii lasteprogramm kui sportmängud suurtele, tantsuks mängib ansambel Store ning õhtut juhib Robert Hünev.

Täpselt samal ajal peetakse jaanipidu ka Laekvere pargis. Seal on batuut lastele, võistlused ja mängud. Kell 21 esineb tantsusõuga mustlastantsurühm Flamante, kell 22 süüdatakse jaanituli. Õhtul mängib tantsuks ansambel Amulett.

Lisaks mängitakse ja võisteldakse. Kell 19 võib koguneda Vihula mõisa jaanitulele, sest 19.30 toimuvad seal rammumeeste katsumised ja mõisatuur. Kell 21 hakkab mängima Väikeste Lõõtspillide Ühing ja 21.45 süüdatakse jaanituli.

22. juuni kell 20 hakkab jaaniõhtu Viru-Jaagupis, kus astub üles ansambel Compact, korraldatakse rahvalikke-sportlikke mänge, samuti Ulvi külaplatsil, kus peetakse Rägavere valla jaanipidu.

Esmaspäeval kell 21 algab pidu veel Roela lauluväljakul, kus esineb ansambel Plingers, ning Ebaveres, kus peetakse Väike-Maarja jaanipäeva.

Tamsalu valla jaanituli toimub Porkunis esmaspäeval, 22. juunil ajavahemikus kella 20-02. Jaanitulel saab nautida valla taidlejate kontserti, võtta osa sportlikest mängudest ja võistlustest, õnneloosist ning tantsida Tartust pärit ansambli Gigolo saatel.

23. juunil algusega kell 12 tähistatakse Väike-Maarja alevi vabadussamba juures võidupüha ja Viru-Jaagupi kalmistul algab kell 18 vabadussõja monumendi juures mälestusteenistus.

23. juuni õhtul peetakse Virumaal pidu veel viies paigas. Kell 18 algavad pidustused Kadrina lauluväljakul, kus leidub tegevusi lastele, esitatakse taidluskava ning kell 21 astub üles ansambel Supernova. Kes siis veel väsimust ei tunne, võib jääda diskole, mis algab kell 1 öösel.

23. juunil kell 18 saab alguse jaanipidu Vergis, kus astuvad üles Toomas Kari bändiga, tantsutrupp Amici ning sõubaarmenid Tarmo Lehtla ja Tarmo Kiudrov. Samal ajal algab jaanituli ka Uhtnas, kus toimub koduõlle konkurss, sportmängud, lasteprogramm ja esinevad kohalikud taidlejad.

Kell 19 algavad Pajusti lauluväljakul kodukaitse­päeva­üritused, mis jätkuvad kell 20 jaaniõhtuga, kus esinevad klubi taidlejad. Tantsuks mängib ansambel Valge Roos. Kell 19 saab pidu nautida Ubja jaanitulel, kus muusikat teevad oma küla poisid ja õhtut juhib Ilja Golomb.

Alates kella 20 mängib Viru-Nigula kirikumõisa pargis jaaniõhtul ansambel Pihlapojad. Samaks kellaajaks kogunetakse ka Kunda randa suurele jaanitulele.

Sõmeru jaanituli
algab teisipäeval, 23. juunil kell 20, kui üles astub ansambel Mesipuu, õhtut juhib ja mänge korraldab Kaarel Tuvike, esinevad Sõmeru klubi taidlejad ning lastele on programm.

Samal ajal saab alguse ka Vaeküla jaanituli, kus tantsuks mängib ansambel Visitor. Kaarli jaanituli algab kell 22, üles astub ansambel JUHHEI!

Palmse mõisas peetakse suurt jaaniõhtut 23. juunil, kus on hulk ülesastumisi mitmel pool, kuid peaesineja on ansambel Apelsin.

Aartika puhkemajas
on jaaniõhtu juba laupäeval ja seal korraldatakse ka saunafestival.

24. juuni õhtul kell 21 on jaanituli Rakvere vallimäel, kus esinevad ansambel Kukerpillid, Tarvanpää ja Ukraina lauljad. Õhtu lõpeb diskoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles