Eha Urbsalu USAs ainult muusikast ära ei ela

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Urbsalu
Eha Urbsalu Foto: Peeter Langovits
Kanal2 reporter Carola Madis kohtus Miamis laulja ja modelli Eha Urbsaluga, keda viimati oli Eestis põgusalt näha veebruaris.

Kodumaad külastades sai Eha kokku oma endiste klassikaaslastega Westholmi gümnaasiumi 8. klassist.

Samuti kirjutas ta Londonist Eestisse lennates laulu nimega «People». Värske lugu räägib armastusest, kuid Eesti raadiotes seda veel ei mängita.

Miamis peetud Winter Music Conference’il mängiti ka Eha teist singlit «This time», mida lauljanna sõnul on 50-60 DJ’d lubanud mängima hakata.

«Ma kirjutasin paar laulu eesti keeles ja kui ma tulen suvel Tallinnasse siis võib-olla lindistame need,» andis Eha oma fännidele lootust ka eestikeelseid laule kuulda.

Ehkki püsivalt elab Eha New Yorgis, on Miami talle alati kõige rohkem meeldinud.

«Siin on nii soe, nii ilus,» põhjendas lauljanna. «Inimesed meeldivad mulle siin rohkem, sest siin on palju inimesi Ladina-Ameerikast, Euroopast. On selline segakoht, kus kõigil on tore olla ja tuju on hea, New Yorgis on kõigil tuju halb ja mossis ja kiire. Miami on kuidagi lihtsam ja mõnusam.»

Lisaks laulmisele teeb Eha USAs ka modellitööd, reklaamides riideid ja kosmeetikat. «Püüan muusikast ära elada, aga kahjuks see on raske,» sõnas ta.

Reporter.ee videot intervjuust Eha Urbsaluga vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles