B2H muusikavideo viitab Estonia hukule

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu räppar B2H.
Pärnu räppar B2H. Foto: B2H

Pärnakast räppmuusik B2H ehk kodanikunimega Andres Selgoja sai valmis uue muusikavideo „Kaitseinglid", milles on oma koht parvlaev Estonia uppumisel ja lennuõnnetusel.

„Lugu „Kaitseinglid" räägib sellest, et inimene ei saa oma saatuse üle ise otsustada, ta ei tea, mis temaga järgmisel hetkel juhtub," selgitas aasta alguses oma artistinime B2H all albumi üllitanud Selgoja. „Videos näidatavad katastroofid on sõnade piltlikustamiseks."

Samal ajal märkis Selgoja, et ta on isegi lapsepõlves Estoniaga sõitnud ja talle ei anna rahu, et parvlaev Estonia hukkumist uurinud komisjonid ei ole leidnud laeva hukkumise selget põhjust.

„Tegu on seni valmistatud muusikavideotest minu kõige keerukama projektiga," märkis Selgoja. „Video tagaplaani ja efektide loomiseks oli kasutusel ka green-screen. Peale selle näeb videos 3d graafikat."

Varem on Selgoja tootnud kaks videot ansambli DefRage lugudele „Save Us From Religion" ja „Green Light" ning ansambli Joseph Inch loole „As Sleep Becomes Addictive".

Oma esimese video tootis Selgoja B2H ft. Yokker ft. Räppar-A loole „Teesklus" 2007. aastal.

Vaata ka B2H värsket videot „Kaitseinglid".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles