Jänedal esinevad noored koos tuntud muusikutega

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Sibul
Riho Sibul Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel laupäeval saab Jänedal taas alguse suvekontserdisari «Rosaarium», kus ühel augustiõhtul astub koos Riho Sibulaga üles järvalane Mirjam Dede.


Järgmise nädala avakontserdil musitseerivad Olav Ehala ja Hanna-Liina Võsa.

Projektijuht ja kontsertsarja mõtte algataja Reigo Tamm ütles, et sarja mõte on tutvustada noori muusikuid ja anda neile võimalus teha koostööd kogenud muusikutega, teisalt tutvustada üle Eesti tuntud esinejaid.
Tamm märkis, et korraldajate soov on hoida piletihind võimalikult odav. «Selle kontserdi eesmärk pole niivõrd teenida tulu, kuivõrd anda kohalikele võimalus näha kodukohas kõrgkultuuri,» ütles ta.

Kontserdipaik on Jäneda mõisa roosiaed, halva ilma korral mõisa suur saal. Tamm märkis, et Jäneda sobib sellisteks kontsertideks suurepäraselt. «Jäneda on nagu tundmatu kunstniku  kujundatud teatrilava vapustavalt ilusa looduse ja mõisaga, tarvis on leida lihtsalt sinna teoseid ja näitlejaid,» lausus ta.
Esimene «Rosaariumi» kontsert oli kaks aastat tagasi. Eelmisel suvel oli tegemist juba kontserdisarjaga, kus järvalastest astusid üles Mikk Dede ja Türi segakoor Suisapäisa. (JT)

TEAVE
«ROSAARIUMI» KONTSERDID
27. juunil kl 19 Olav Ehala ja Hanna-Liina Võsa.
1. augustil kl 19 Riho Sibul, Mirjam Dede ja Tõrva laulustuudio neidudekoor  Maie Kala juhatusel.
21. augustil kl 19 Jaak Johanson ja Virumaa poistekoor Elo Forseli juhatusel, Virumaa noorte meeskoor Andrus Siimoni juhatusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles