Reutersi video: Carla Bruni aktifoto osutus oksjonil üllatavalt menukaks

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgis müüdi eksmodellist Prantsuse esileedi Carla Bruni aastate eest tehtud alastipilt eile oksjonil maha kordades kõrgema hinnaga, kui eelnevalt loota juleti.

Bruni aktifoto hinnaks kujunes lõpuks 91 000 dollarit (ligi 900 000 krooni), mida oli paarkümmend korda oodatust rohkem, vahendas Reuters.

Christie's oksjonimaja fotode osakonna juht Josh Holdeman tunnistas, et enne oksjonit ei teadnud keegi, mida oodata, kuid see tulemus ületas kõiki lootusi ja oli väga meeldiv üllatus.

Presidendiproua noorpõlveaegset ilu saab edaspidi kodus imetleda üks tundmatuks jääda soovinud hiinlasest kollektsionäär.

Michel Comte tegi kunstilises poosis mustvalge aktifoto Brunist veel siis, kui too töötas modellina – umbes 15 aastat tagasi.

Viimasel ajal on itaallanna taas tõusnud kõmupiltnike lemmikobjektiks, kuna ta abiellus hiljuti Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozyga.

Bruni alastipilt jättis seekordsel oksjonil varju ka teiste supermodellide fotod. Brigitte Bardot’ vastu karismaatiline esileedi siiski ei saanud, sest viimase portree eest, mille autoriks oli Richard Avedon, maksti koguni 181 000 dollarit (ligi 1,8 miljonit krooni) ehk peaaegu täpselt kaks korda rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles