Sekspomm Kate Upton: ma olen usklik ja selle üle uhke

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Upton.
Kate Upton. Foto: SCANPIX

Kate Upton ei ole tüdruk, kes oma usulisi vaateid peidaks.

Sensatsioonilise kehaga supermodell lasi endale hiljuti sõrme peale risti kuju tätoveerida. Nii on Jumal temaga alati kaasas ning tema tõekspidamised kõigile teada.

«Ükskord olin ma pildistamisel ning mul oli kaelas ema kingitud rist. Keegi meeskonnast küsis minult naljatades, et miks ma küll risti kannan, ma ei ole ju ometi usklik. Seejärel kästi mul rist kaelast võtta. See intsident pani mind mõistma, et ma tahan risti endaga kogu aeg kaasas kanda,» vahendab modelli sõnu Fox News.

Kate sõnas ka, et tänu tema superseksikale välimusele koheldakse teda nagu ta oleks «loll blondiin». Kuid ta seletab, et temas on rohkemat kui vaid ilus välimus.

«Inimesed kohtlevad modelle nagu me oleksime lapsed. Nad mõtlevad, et meid võib lollitada. See on tegelikult naljakas. Nad on nii kindlad, et võivad mind haneks tõmmata, et nad ei pane tähelegi, et nad ise lolliks jäävad,» ütles 21-aastane Kate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles