Staarid, kes on olnud stripparid

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
64. Channing Tatum.
64. Channing Tatum. Foto: SCANPIX

Channing Tatum

Channing Tatum mängis stripparit filmis «Magic Mike», kuid film põhinebki osaliselt tema enda elul. Channing oli strippar Floridas ning tema nimi oli Chan Crawford.

Brad Pitt

Uskumatu, aga tõsi! Brad Pitt oli ülikooli ajal strippar ning kuulus mees-stripparite truppi «Dancing Bears».

Carmen Electra

Carmen Electra ongi tegelikult Tara Leigh Patricku lavanimi ning seega pole mingi üllatus, et Carmen stripparina leiba on teeninud. «Rannavalve» staar on tulnud välja ka enda disainitud stripipostidega. Postid on nagu postid ikka, kuid need on lihtsalt teisaldatavad ning seega saab neid ka reisile kaasa võtta!

Lady Gaga

Pole väga imestada, et Lady Gaga strippar oli, sest siiamaani riietub ta enamasti nagu selle eluala esindaja, vahendab Hollyscoop. Gaga hakkas klubides töötama 18-aastasena.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones oli enne kuulsaks saamist strippar, kuid tegi seda ainult ühel üllal põhjusel – ninaoperatsiooni eest maksmise jaoks. 

Dita von Teese

Enne seda kui Dita von Teese sai kuulsaks kui burleskitantsija, mis mõnede arvates on strippamine ilma paljaks võtmata, oli ta täiesti tavaline strippar.

Courtney Love

Courtney Love, keda enamik teab kui lauljat, on jõudnud strippar olla nii Alaskal, Taivanis, Jaapanis kui ka mujal.

Amber Rose

Enne kui Amberist sai kuulsus ning ta hakkas käima Kanye Westiga ning sai Wiz Khalifaga lapse, oli ta 15- aastasena strippar.

Tila Tequila

Kui Tina oli 18 ja alles gümnaasiumis käis, töötas ta mõnda aega stripparina, et Hollywoodi kolimiseks raha koguda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles