Legendaarse videoreporter Harry Himbergi diagnoos: vasakul säärel haav, astus laevast mööda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juulis toimus Pärnu ööklubis Vaarikas suurejooneline Pärnu Suvepiiga ja Suvemees 2013 finaal, kus võitjateks kuulutati Merilin Redik  ja Kalev Kärtpuk. Põnevat sündmust oli filmimas ka legendaarne videoreporter Harry Himberg, kellega juhtus võistluse lõpumeetritel ränk tööõnnetus.

Nimelt tehti osa Suvepiiga ja Suvemees 2013 kaadritest ka ühel luksuslikul jahil Pärnu jahisadamas. Kaameramees püüdis hüpata kailt koos kaameraga paati, kui sulpsas selle asemel hoopis, kai ja jahi vahele, merevette.

Õnneks oli kaamera pakitud kilesse ja kannatada ei saanud. Hullemini läks aga mehel endal, kelle jalg sai päris korraliku haava.

«Mees vinnati kiiresti küll tekile, kuid haav oli sügav ja verd lendas igasse ilmakaarde,» pajatas üks kohalviibijatest. «Loomulikult saabus ka kiirabi, kes tegi mehe jalale kolm korralikku õmblust.»

«Aga parim oli ikkagi arsti pandud diagnoos, mida hiljem kogu tiimiga kõhud kõveras naersime. Diagnoos oli, et vasakul säärel haav, astus laevast mööda.»

Harry ise suurt ei kurtnud ning jätkas tööd ja hiljem osales ka afterpartyl nagu tõeline proffesionaal.

Vaata pildigaleriid juhtunust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles