Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2012/05/29/1134076t1h95d1.jpg)
Muusik Krisjtan Kasearu sõnab, et toitub enesetunde järgi.
«Üldiselt ikkagi jälgin, mida ma suhu panen, ning hoian värskema ja kergema toidu liini,» lausub mees ajakirjale Tervis Pluss.
«Süsivesikutest lähevad käiku enamasti puuviljad, lihadest kana, kala, kõrvale tatar, riis. Kuna ma teen enamasti ise kodus süüa, siis tean täpselt, mida valmistab,» tõdeb Kristjan.
Ta lisab: «Kuid loomulikult patustan vahel ka mina. Keha vormis hoidmine ei tohi olla piin. Minu nõrkus on näiteks juustukook.»