Maailmakuulus Hannah teeb muusikas kannapöörde

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah esitles Kristiine keskuses oma uut albumit
Hannah esitles Kristiine keskuses oma uut albumit Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Hanna Ild on juba 2008. aastast regulaarselt töötanud ja elanud Inglismaal. Hannah pajatas hiljuti raadio Elmaris, et plaanib oma karjääris kannapööret.

Lisaks Eestimaa tutvustamisele kuulub tema saavutuste hulka ka koostöö maailma tipp-produtsentidega, kelle hulgas on näiteks Bimbo Jones ja Armin van Buuren.

Hannah andis hiljuti Eestis viibides eksklusiivintervjuu raadio Elmar tegijale Lauri Hermannile. Kahetunnine portreesaade «Tähetee» avaldas nii mõnegi  põneva fakti eduka lauljatari muusikuelust.

Selgus, et Hannah on tegelikkuses tagasihoidlik ega kibele punase vaiba üritustele. Koostööst staaridega - uskumatu, aga tõsi – ka ettepanek koostööks tuli hoopiski Armin van Buureni poolt, mitte vastupidi!

Nõmmel, Hanna ja Anderi koduaias toimunud intervjuus, selgus ka tõsiasi, et lauljatar on tegemas oma muusikuteel kannapööret. Uus plaat, «Back to the roots» väljendab edasist kõige paremini.

Balladid pole just õige sõna uue muusika kirjeldamiseks, ent mäng helide ja emotsioonidega, loodusega üheks saamine ja ärkamine seevastu ilmestavad uut laulu «Awakening» väga hästi.

«Lugu tuleb kuulata ilma segava taustamürata, sellesse tuleb hetkeks ära uppuda ning siis ei saa jätta see külmaks mitte kedagi,» ütleb Hannah.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles