Briti politsei kahtlustab Lindsay Lohanit juveelivarguses

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: Eugene Gologursky/AFP
Londoni politsei alustas juurdlust näitlejanna Lindsay Lohani suhtes, keda kahtlustatakse ühe ajakirja fotosessioonil kaduma läinud juveelide varguses.

Nimelt viibis staar hiljuti Inglismaal, kus poseeris moeajakirja Elle pildiseeria jaoks, kirjutab Wenn.

Väidetavalt olevat Lohan juveelide vastu suurt huvi tundnud ja neid endale laenuks küsinud, lõpuks aga ehetega luba küsimata lahkunud.

«Ta aina rääkis neist ehetest ja küsis, kas ta võiks need endale saada. Kõik arvasid, et ta teeb nalja,» rääkis üks tunnistaja.

45 000 dollarit ehk üle poole miljoni krooni maksva ehtekomplekti kadumist märgati alles siis, kui juveliirid ajakirja juhtidega ühendust võtsid ja laenuks antud kalliskive tagasi küsisid. Selgus, et ajakirja töötajad ei tea ehete asukohast midagi.

Ehete omanikud ja ajakirja toimetajad püüdsid seejärel kahe nädala jooksul Lohaniga kontakti saada, kuid staar oli Suurbritanniast juba lahkunud ega vastanud arupärimistele. Eelmise nädala lõpus anti juhtum politseile lahendada.

Lohanit on luksuskaupade varastamises varemgi süüdistatud – moelooja Louis Vuittoni esindajad keelduvad temaga koostööd tegemast, kuna staar olevat fotoseeriatel kasutatud esemeid näpanud ning mullu läks näitlejanna ühest New Yorgi klubist koju hinnalise kasukaga, mis ei kuulunud talle.

Näitlejanna esindaja teemat ei kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles