Trend24 vesine avapidu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trend24 ja Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias.
Trend24 ja Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias. Foto: Rene Pringi

Nädalavahetusel pidas avapidu klubis Astoria  uus

online

ajakiri Trend24. Heategevusõhtule, mille tulud läksid vähihaigetele lastele, andsid hoogu ka Ida-Euroopa trendikamad tennisistid. Peeti ühtlasi maha ka Tallinn XO Cup

afterparty.

Ürituse naljakaimaks atraktsiooniks oli Astoria ette veetud kuumaveevann, kus soojendas end aasta ilusaim mees Risto Kask koos kahe poolpalja näitsikuga.

Peol oli ka üllas eesmärk. Nimelt koguti raha Eesti vähihaigetele lastele. Tulemus oli aga üllatavalt vesine. Kuigi publiku hulgas vilksatasid sellised rikkad ärimehed nagu Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõis, ei suudetud abi vajavatele lastele koguda rohkem kui hädised 15 000 krooni.

1/3 vähihaigetele lastele kogutud summast maksis hoopiski omast taskust riigikogulane Aivar Riisalu. Summaks oli 4500  krooni ühe väga peene sulepea eest. Tema kommentaar oli lühike:«Rikas riigikogulane võib seda endale lubada.»

Üheltki trendikalt peolt ei puudu loomulikult ka lembelaulik Koit Toome ja üks korralik moeshow, mis peab kulmineeruma vähemalt seksika pesushow'ga, või veel parem, erootikaga.

Kuidas teie tavaliselt reede õhtut veedate, uuris reporter rikastelt ja ilusatelt. Näiteks Urmas Sõõrumaa ja Kätlin Maran käivad Eestis väljas haruharva. «Oleme alles teist korda sel aastal väljas,» valgustas Kätlin. Urmas lisas siiski kiiresti, et väljas on küll rohkemgi käidud, aga mitte Tallinnas.

Linnar Priimägi aga siristas:«Trendiinimesed ei ole tühised inimesed, nendel on suur sotsiaalne kompetents.»

Lauluväljaku peremees Riho Rõõmus oli samas siiralt imestunud, miks üritusel nii vähe tuttavaid nägusid kohal on.

Pirjo Levandi arvas, et inimesi on üha keerulisem tänapäeval pidudele meelitada. Tema näiteks istuvat küll meelsamini mehega kodus. «Täna on lihtsalt eriline õhtu, sest mees sõitis Rootsi ja laps läks vanaema juurde. Ise elan maal ega mäletagi enam, millal väljas lõbutsemas käisin,» pajatas kaunis daam.

Lauljatar Heidy Tamme meenutas häid vanu aegu, kui kunagi sai ise Astoria varietees esinemas käidud. Sama meenutas ka saatejuht ja laulja Reet Linna.

Tenniseliidu esimees Urmas Sõõrumaa aga kergitas reporteri tarvis saladuseloori tennise võludelt: «Kui tahan inimest hästi tundma õppida, siis kutsun ta tennist mängima. Isegi kui tahan kedagi tööle võtta, siis kutsun ta tennist mängima. Tenniseplatsil saab selgeks partneri iseloom.»

Jaan Toots istus lihtsalt vaikselt kaardilaua taga, sel ajal, kui Kati Toots lõbusalt saali teises nurgas sõbrannadega vadistas.

Tuntud nägudest olid lisaks veel kohal ka Angela Aak, Bellanova, Triin Tulev oma Toivoga, Toomas Lepp kaasaga, vene kaunitaridest kaksikõed Natalja ja Anna, Laura Kõrgemäe ja Beatrice'i abikaasa Priit Kuusik.

Kiika trendiinimeste pilte ka galeriist.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles