Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Elu24 loosib välja VIP-piletid linna lõbusaimale peole Baile-bon!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
BAILE-bon SUPERIOR pani klubi BonBon rõõmust ja trummipõrinast rõkkama!
BAILE-bon SUPERIOR pani klubi BonBon rõõmust ja trummipõrinast rõkkama! Foto: Music Factory

Juba sel reedel, 9. augustil toimub linna lõbusaim pidu Baile-bon, kuid seekord uues kohas - värskelt avatud ööklubis Casablanca!

Uuenduse läbinud Baile-bon soovib, et see pidu oleks veelgi lõbusam ning toob nüüdsest rahva sekka show'd tegema kuumad trummarid, kelle osavas trummimängus saavad kaasa lüüa ka kõik külalised ise ning kogu seda palavust tulevad samal ajal jahutama spetsiaalselt selleks õhtuks kohale tellitud abilised ekstrasuurte palmipuulehvikutega, mille abiga saate nautida tõelist karnevali atmosfääri!

Külalisi ootab ees:
•    Pidu kahes saalis
•    Peasaalis toob kõige kaasakiskuvamad vene- ja latiinorütmid Teieni resident DJ Sonic ning tantsuõpetuse ja -show kogemustega õpetaja Luis Izzo tantsustuudiost ArteLatino
•    Väikeses saalis eheda salsamuusika DJd:  DJ Joker (Riga, Latvia)  ja DJ Rain ning Salsa, Chachacha, Bachata, Merengue tantsuõpetus proffidelt : Luis Izzo ja Tantsustuudio - ArteLatino
•    silmailu pakub salsa Go-Go

Elu24 loosib 2x2 VIP-piletit!

Selleks kirjuta meile toimetus@elu24.ee, miks sina ja sinu kaaslased olete just need inimesed, kes sobiksid puusi nõksutama ja jalga keerutama Baile-bon peol. Märksõnaks pane BAILE-BON.

Tagasi üles