USA endisel välisministril oli suhe rumeenlannast valitsusametnikuga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colin Powell
Colin Powell Foto: SCANPIX

Väljaande The Smoking Gun andmetel murdis Gufficeri nimeline kräkker USA endise välisministri Colin Powelli e-kirjadesse  ning leidis eest armastuskirju.

Sama kräkker murdis selle aasta alguses ka Bushide perekonna e-kirjadesse, mille tulemusena ta avalikustas näiteks George W. Bushi erafotosid.

72-aastane Powell kinnitas, et oli 46-aastase Corina Cretuga kirjavahetuses. Kirjade sisu oli isiklik ning suhtlus lõppes paar aastat tagasi.

Powelli sõnul olid nad sõbrad, mitte romantilises suhtes.

Powell ja Cretu kohtusid, kui esimene oli USA välisminister ja Cretu töötas Rumeenia valitsusametnikuna. Nüüd on naine oma riigi Europarlamendi esindaja.

Kräkker avalikustas Powelli ja Cretu kirjavahetuse üksikasju möödunud nädala teisipäeval.

Powell kirjutas Cretule, et ta e-kirjadesse on sisse murtud. Ta palus Cretut kustutada nende varasema kirjavahetuse.

Cryptome.org leheküljele jõudnud kirjavahetusest on näha, et Cretu tunnistab Powelille 2011. aasta novembris, et armastab teda.

«Igatsen sinu järele. Olen armastanud sind juba mitu aastat. Oled mu elu suurim armastus,» kirjutas naine.

Cretu kirjutas möödunud nädalal, et ta kardab oma maine pärast.

«Nüüd, kus kõik on avalikuks tulnud, võin näida nende aastaid saadetud sõnumite tõttu ahistajana. See ei ole minu suhtes õiglane, samas loodan, et kõik saab korda,» kirjutas Cretu.

Powell rõhutas oma kirjas, et Cretu on nüüd abielus ning ta ei ole temaga suhelnud paar aastat, kuid nad on seni head sõbrad.

Powell on oma abikaasaga olnud abielus rohkem kui 50 aastat.

Colin Powell oli USA välisminister 2001 – 2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles