Kuidas valmistub Baari-Madis puhkuseks New Yorgis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Räästas aka Baari-Madis
Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Maksim Toome

Madis Räästas aka Baari-Madis tunnistas, et hommikust õhtuni ta šoppamisega tegeleda ei viitsiks, kuid kui allahindluste periood käes, siis poodidest eemale ta kindlasti ei hoia.

«Kes siis ei armastaks allahindlusi ja soodustusi? Kui see nii-öelda hooaeg algab, eks ma ikka vaatan poodides rohkem ringi kui tavaliselt, aga selleks eraldi šopingupäevi ma planeerima ei hakka,» lausus Madis Buduaarile.

Mees selgitas, et armastab internetis poodlemist.

«Armastan väga internetis šopata ning just äsja soetasingi endale e-Bay'st gladiaator-sandaalid. Allahindlust ma neilt ei saanud, aga kuna lendan sügisel New Yorki puhkama, siis mul lihtsalt oli vaja need endale osta, sest, noh, New Yorgis peab ju moodne välja nägema,» naeris Räästas.

Ta lisas: «Täpselt samal põhjusel soetasin endale ka Dispair Londoni vabaajakingad (loafers), mis olid õnneks allahinnatud ka. Ühesõnaga päris palju šoppamist, et end puhkuse ajal ilusa ja moodsana tunda saaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles