Anu Saagim tähistab sünnipäeva suurejoonelise reiviga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saagimi sünna Postimees Online-s 09.04.08
Saagimi sünna Postimees Online-s 09.04.08 Foto: Indrek Galetin

«Issand, nii toredat sünnipäeva pole tükk aega olnud!» õhkas Anu, kui külalised Charlene Rennit MTV’st ja Liilit Kirss Naistelehest teda 9. aprillil Elu24.ee toimetusse õnnitlema tulid.


 

Terve päeva tulid Anuga klaase kokku lööma sõbrad ja tuttavad erinevatest meediaväljaannetest. Saagimi lemmikjooki shampanjat kinkis kõige rohkem Postimees.ee toimetus.

Esimesena jõudsid väliskülalistest kohale Kroonika lõbusad toimetajad Ilona Talumets, Kaire Raave, Jaanus Hämarsoo ja Paavo Kangur, kes tõid kõige suurema lillekimbu.

Järgmisena tuli veinipudeliga Kanal 2 esindaja, veebireporter Carola, kes tõi Anule hea punase veini.

Peagi astus läbi Buduaar.ee peatoimetaja Merlyn Uusküla, kes tõi Anule kaasa sametise Buduaari padja.

Samuti astusid läbi mõned endised kolleegid ajakirjast Just!

Peolt ei puudnud ka SL Õhtulehe esindajad, reporter Greta Kaupmees ja legendaarne fotograaf Arno Saar, kes lubasid ka oma lugejatele Anu sünnipäevast mõnusa ülevaate teha.

Viimaks saabusid Charlene ja Liilit, kes olid kaasa võtnud ka fotograaf Rene Pringi ning filmimees Ken Saani.

Loomulikult tundsid kõik huvi, millal suurem pralle toimuma saab. Anu kutsus seepeale kõiki reedel Kultuurikatlasse, kus ta reivil «Generation vol. 4» DJ’na üles astub. Kõik on kutsutud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles