Video: Lõuna-Florida väikelinna elanikest pooled on seksikurjategijad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Florida väikelinna elanikest pooled on seksikurjategijad
Lõuna-Florida väikelinna elanikest pooled on seksikurjategijad Foto: Youtube

USAs Lõuna-Floridas asub paik, mille elanikest moodustavad suure osa seksuaalkurjategijad.

Pahokee eeslinnas asuva Miracle Parki 200 elanikust 100 on toime pannud seksuaalkuriteo, edastab foxnews.com.

Nende seas on laste ärakasutajaid, enesepaljastajaid ja teisi seksuaalkurjategijaid, kes kõik on kohtu poolt süüdi mõistetud. Nad on Miracle Village`isse kolinud pärast vanglast vabanemist.

Pastor Dick Witherow leidis 2009. aastal, et seksuaalkuritegudes süüdi mõistetutel ei ole mitte kuhugi minna. Seaduse kohaselt ei tohi need inimesed elada lasteaedade, koolide, raamatukogude ja parkide lähedal.Tihtipeale saavad neist kodutud.

Florida osariigi seaduses seisab, et sellised inimesed peavad nimetatud paikadest elama vähemalt kilomeetri kaugusel. Lisaks peavad nad olema öisel ajal oma elukohas.

Üks sinna kolinud seksuaalkurjategija sõnas, et ta tunneb end seal kodus.

«Tunnen end siin turvaliselt ja armastan neid inimesi. Kuigi mind on tembeldatud seksuaalkurjategijaks, ei ole ma koletis ja ma olen oma teo eest karistuse kandnud,» sõnas 22-aastane Christopher Dawson. 

Miracle Village teised elanikud, kes ei ole seksuaalkuritegudes süüdi mõistetud, ei tunne end ohustatuna.

«Meil on sõbralik naabruskond ja oleme üks sõbralik pere. Kahjuks ei ole siin lapsi, nad ei ole lubatud. Samuti ei sõida siin koolibussid,» tõdes üks elanikest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles