Peogalerii: See on kuum suvine pidu Tropicana!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See on kuum suvine pidu Tropicana, mis toimus taas Klubis Teater reedel, 26. juulil ja tõi kohale suurel hulgal lõbusat meeleolu ja särtsakaid rütme armastavaid inimesi!

Tropicana on pidu, mis on täis särtsu ja suviseid kokteile, jahutamaks troopilist kuumust mida ainult Klubi Teater suudab pakkuda. Sel õhtul oli klubi muutunud mõnusaks paradiisiks, sest troopilised tuuled tõid kohale suviselt pruunid Bacardi kaunitarid, kes tagasid, et janule saab kustutust maitsvate ja jahutavate kokteilide näol.

Kaunid latiinod võrgutasid lavadel ja letiäärtel oma seksikate kostüümidega, võttes meestel silme eest kirjuks. DJ Sonic hoidis aga naisi ohjes, pakkudes ladinarütme, mis garanteeris pilgeni täis tantsuplatsi, kus tantsiti temperamentselt ja meeletult kuni hommikuni.

Kõige kirglikum külastaja kes uudistas ürituse kohta juba varem läbi Facebooki, sai kingituse Hairmail-lt. Seda tasub meelde jätta, sest Klubi Teater on alati helde kingitusi jagama ja need on alati põnevad ja ihaldusväärsed. Vaata Klubi Teatri Facebooki lehekülge www.facebook.ee/klubiteater

Järgmine kuum Tropicana ootab juba augustis!

Vaata kuuma pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles