Printsess Diana tahtis abielluda südamekirurgiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Briti printsess Diana endine sõbranna, seltskonnadaam ja ärinaine Jemima Khan paljastas, et printsess oli armunud ja soovis abielluda südamekirurg Hasnat Khaniga.

Printsess sõitis koos Khaniga ta kodumaale Pakistani, kus kohtus salaja ka mehe perekonnaga, kirjutab Vanity Fair.

«Diana sõnul oleks tal olnud Pakistanis keeruline elada. Samas aga kohtus ta salaja oma kallima pereliikmetega ning jutuks tuli ka abiellumine,» meenutas Khan.

Hollywoodis valmis film, mis räägib printsess Diana ja Hasnat Khani suhtest. Selles mängivad peaosi Naomi Watts ja Naveen Andrews.

Jemima Khani sõnul püüdis printsess Diana leida ühist keelt mehe ema Naheed Khaniga, kuid mehe ema olevat olnud vastu, et ta poeg abielluks inglannaga.

«Konservatiivsele pakistanlannale oleks olnud õuduseks, kui ta poeg oleks abiellunud Suurbritanniast pärit naisega,» lisas Jemima Khan.

Diana sõprade sõnul tahtis printsess Hasnatiga last saada. Printsessi ja südamekirurgi suhe kestis kaks aastat.

Printsessi kunagise sõbranna Rosa Moncktoni sõnul lõpetas suhte mees. Teiste sõprade sõnul aga printsess, kuna Pakistani päritolu kirurg temaga ei abiellunud.

Diana ja Hasnat Khani suhe lõppes siis, kui printsess kohtus ärimehe Dodi Al-Fayediga. Moncktoni sõnul lõi Diana selle suhte, et teha Khani armukadedaks.

Printsess Diana hukkus 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses. Ta oli abielus Walesi prints Charlesiga, kellega tal on kaks poega, prints William ja prints Harry. Paar lahutas 1996. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles