Legendaarne poistebänd East 17 annab Tallinnas kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Harvey ansamblist East 17
Brian Harvey ansamblist East 17 Foto: WENN.com

Maailma läbi aegade üks edukamaid poistebände East 17 annab 4. septembril Tallinnas tuuri «The Boys Are Back» raames eksklusiivse

comeback

– kontserdi.

Kontserdil lubab ansambel esitada paremikku oma megahittidest ning üllatada fänne ka uute lugudega peatselt ilmuvalt albumilt.

East 17 tõusis 1992. aastal oma debüütalbumiga «Walthamstow» nädalateks Inglismaa edetabelite tippu ja asus sealt edasi juba maailma vallutama. Singlid «House of Love», «Deep», «It´s Alright», «West End Girls» ja «Gold» on tänaseks saanud tantsumuusika klassika hulka kuuluvateks lugudeks ning bänd võib uhkustada tervelt kaheksateistkümne TOP 20 hitiga.

Nüüd, kümme aastat pärast viimase albumi ilmumist kavatsevad East 17 liikmed tõestada endale ja miljonitele fännidele, et nad on võimelised taas tippu tõusma. 3000 õnnelikul muusikasõbral avaneb harukordne võimalus näha bändi Pirita kloostri varemetes ja kuulda muusikat, mis bändi hiilgehetkedel valitses kogu maailma edetabeleid.

1000 sooduspiletit hinnaga 370 krooni tulevad müügile 17. juunil Piletilevi müügikohtades ja Statoili bensiinijaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles