Star Trek

Triin Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormiline seiklusfilm "Star Trek".
Tormiline seiklusfilm "Star Trek". Foto: Internet

James T. Kirk (Chris Pine) ja Spock (Zachary Quinto) on vaid kaks uue tähelaeva "Enterprise" noore meeskonna liikmetest, kes on läheneva galaktikatevahelise sõja ärahoidmiseks vapralt teel paikadesse, kuhu ükski inimene varem jõudnud ei ole. 

Hoolimata kujuteldamatutest ohtudest, lakkamatutest erimeelsustest ja enda kogenematusest peavad nad peatama olendi, kelle kättemaksuplaan ähvardab kogu inimkonna saatust.

Tormiline seiklusfilm "Star Trek" on uus algus ühele kõigi aegade kuulsaimatest ulmesaagadest. Osades Chris Pine ("Smokin' Aces"), Zachary Quinto ("Heroes"), Zoe Saldana ("Kariibi mere piraadid"), Eric Bana ("Trooja"), Simon Pegg ("Hot Fuzz"), John Cho ("Harold ja Kumar"), Bruce Greenwood ("Rahvuslik aare: saladuste raamat"), Winona Ryder ("Edward Käärkäsi"), Anton Yelchin ("Terminaator: lunastus") ja Leonard Nimoy ("Star Trek"). Lavastas JJ Abrams ("Lost", "Alias"), stsenaariumi kirjutasid Alex Kurtzman ja Roberto Orci ("Transformerid", "Võimatu missioon III").

Filmi pikkus 2 tundi ja 7 minutit

NB! Alla 12aastastele mittesoovitatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles