Staarjuuksurid otsivad juuksemodelle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Zahharov
Igor Zahharov Foto: Mihkel Maripuu

Eesti tippjuuksurid Denis Kovalenko ja Igor Zahharov otsivad julgeid juuksemodelle, kelle peal katsetada uusimaid soengutrende.

Juuksurid, kelle juurde peab aega ootama vähemalt kolm kuud, pakuvad sel laupäeval, 12. aprillil, võimalust saada endale Wella Professionals’i kulul uus välimus.



Laupäeval kell 16 on Club Von Überblingenisse juuksemodellide

casting'

ule oodatud kõik  isikupärased ja julged nais- ja meesmodellid, kes soovivad muutust ja on valmis juukselõikuseks. Eelnev registreerimine ei ole vajalik.



Tulevased modellid peaksid olema vähemalt 170 cm pikad, rõivaste suurus 34-38. Oodatud on ka mehed, kelle kasv on vähemalt 170 cm ja  juuksed keskmise pikkusega.



Väljavalitutel avaneb suurepärane võimalus osaleda vaatemängulisel moe

show'

l, mis toimub 19. aprillil Club Von Überblingenis.



Eesti tippjuuksurid tutvustavad oma kollektisooniga praeguse aja kuumemad juukselõikus-, värvi-, ja soengutrende. See tandem on saavutanud häid tulemusi ka arvukatel võistlustel nii kodu kui välismaal, näiteks võitsid nad 2007. aastal Wella rahvusvahelise võistluse Trend Vision Award kohaliku finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles