Osta viieka eest Jaan Tätte autogrammiga kasutatud särk!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mul sõber läks naisest lahku ja viskas parajasti viimase mahajäetud kraami minema. Ma hüüdsin siis äkitselt, et pastoi brat, mis asi see on? Nii pajatab üks vend müügiportaalis osta.ee

«No ükskord tuli jälle Tätte kontserdilt koju, kus ta alati ainult sõbrannadega käis. Mõlema rinna peale oli vist Jaan ise mõnuga «Jaan Tätte» kirjutanud,» meenutas sõber.

Palusin siis märkimisväärse särgi oksjonile panna ja lubasin sõbraga saadud rahad pooleks teha. Täpset särgimäärimise kontserti ei suutnud sõber meenutada, sest tema igavesti nägus eit käis 2010. tuuri «Tuulevaiksel ööl» kõikidel kontsertidel.

Kindlasti ei ole autogramm saadud Pirita kloostris 30.07.2010 toimunud ülerahvastatud ürituselt. See õhtu oli tibil lõppenud Võru Boschwechteri klubis. Pärast olid fotod üleval, kuidas kohalikud kärsad tema nabaaugust tekiilat jõid ja siis oli tal hoopis kollane särk üles tõmmatud.

Särk ise on mingis keskmise naise suuruses ja valge. Tiss oli sõbra naisel suurem, sellepärast paistab autogramm natuke allpool olevat.

Hetkel on särgi hind  5.00 eurtsi

Vaata ka pilte seksikast särgist!

Kui soovid sellist särki endale, siis liigu portaali osta.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles