Kate Uptoni imelise figuuri saladus paljastatud

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Upton.
Kate Upton. Foto: SCANPIX

Ta on ülimalt seksikas ujumisriiete modell, kelle blondid kiharad, taevani ulatuvad jalad ning naiselikud kurvid on teinud temast üleilmse kuulsuse.

Kuidas aga Kate sellise perfektse keha saavutas? Vastus: suhkru-, soola- ja alkoholivaba dieet ning palju trenni! Kõik see aga nõuab palju tahtejõudu, millest modellil juba puudu ei tule, vahendab Daily Mail.

Kate’i personaaltreener ja fitnessguru Justin Gelband, kes treenib näiteks ka Victoria’s Secreti modelle Candice Swanepoeli ja Erin Heathertoni, sõnab: «Alates päevast mil ma Kate’i kohtasin, on ta sooviks olnud modellinduse muutmine, näidates, et kurvid on seksikad. Selle poolest on ta suurepärane eeskuju kõigile väikestele tüdrukutele».

Kate järgib Justini poolt välja töötatud programmi ModelFIT. Programm on segu erinevatest treeningutest nagu zumba, võitluskunstid, funktsionaalne treening, pilates ja jooga.

Selle eesmärgiks on venitada, tugevdada ja toniseerida tervet keha ning samal ajal eriti trimmida reisi ja lamendada kõhtu.

Justin aga sõnab, et treeningust veel tähtsam on õige toitumine.

«Kui ma esimest korda oma uue kliendiga maha istun ja tema režiimi arutama hakkan, ütlen ma talle kohe alguses, et kõige rohkem pead sa keskenduma sellele, et sa ei sööks asju, mida su keha tegelikult ei vaja. Ei suhkrule (välja arvatud marjad), ei soolale, ei alkoholile ning mõõdukalt süsivesikuid,» teatab Justin.

Tema sõnul ei ole süsivesikutest täielikult loobumine hea idee, kuid ta soovitab Kate’i figuuri ihaldajatel süsivesikuid saada näiteks köögiviljadest ja pruunist riisist.

Kate on varasemalt öelnud, et ükskõik kui tihe ta graafik ka poleks, leiab ta alati aega trenni jaoks. Tema ilusa välimuse jaoks on ülimalt olulised ka korralik uni ja palju vett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles