Missy Ellioti koreograaf usub Eesti tantsijatesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Missy Elliotiga koos tantsinud ja Will Smithi videos esinenud maailmakuulus koreograaf Bobby Mileage viibis nädal aega Eestis ning usub, et siinsetel tantsijatel on väga palju potentsiaali ja võimalusi ka rahvusvahelisel areenil.

Camp of Hip-Hop tänavatantsulaager, mis lõppes laupäeval toimunud lõppvõistlusega Käsmus, tõi Eestisse nädalaks ajaks legendaarsed tantsijad ja treenerid üle kogu maailma. Nende seas leidus mitmete superstaaridega koostööd teinud nimesid, kellest üks on Bobby Mileage.

Ta on tantsumaastikul üks hinnatuimaid nimesid, kes on tegelenud oma kutsumusega sünnist saati.

Bobby on koostööd teinud Missy Elliotiga ning tantsib Will Smithi videos "Men in black". Lisaks teeb Bobby reklaame ja koreograafiaid Pepsile ja teistele suurfirmadele.

Bobby usub, et Eesti tantsijatel on väga palju potentsiaali, sest nad on õpihimulised ning tahavad areneda. Bobby sõnul on kõige positiivsem just suhtumine, tantsijad oskavad vastu võtta kriitikat ning on valmis pingutama.

Bobby on näinud siin mitmeid tantsijaid, kes võivad järgmiseks maailmat vallutama minna. Bobby on kindel, et tuleb Eestisse veel tagasi ning aitab tantsijatel rahvuvahelisel tasandil laineid lüüa.

Tuntud koreograafide Eestisse toomise vaeva ja tänu võib võlgneda Joel Juhile, kes on Eesti üks professionaalsemaid tantsijaid ja JJ-Street Tantsukooli looja. Joel on juba mitu aastat toonud Eestisse tantsijaid teistest riikidest ja väljaspoolt, sest tahab, et uus generatsioon õpiks võimalikult paljudelt erinevatelt tegijatelt.

Camp of Hip-Hop Championships võistlusest:

Theme võit ehk Themed Freestyle kategooria võitjad on Tartust - Helene Lendok, Kairi Jerlov, Mari Venski ja Lenel Karu.

Vogue võitis Kätriin Kübar

Hip-hop`is olid võidukad Tartu tüdrukud Mari Venski ja Kairi Jerlov JJ-Street Tantsukoolist. Nende vastasteks olid väga tasemel välismaa tantsijad, mis näitab jällegi meie noorte suurt potentsiaali.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles