55-aastane Sharon Stone: ma ei poolda ilukirurgiat, sest armastan ebatäiuslikkust

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Stone.
Sharon Stone. Foto: SCANPIX

55-aastasena on Sharon Stone enesekindlam kui kunagi varem ning hoidub iga hinna eest ilukirurgiast.

Sharon ütles ajakirjale New You antud intervjuus järgmist: «Ma ei ütle, et 50 on uus 30. 50 on hoopis nagu uus peatükk. Selles vanuses teame me juba nii palju ning inimesed mõistavad, et just meil on kogemusi. Me oleme väga värvikas põlvkond».

Lisaks kogemustele hindab Sharon ka muutusi enda välimuses. «Mulle lausa meeldivad need mõned sügavikud oma näos ning nüüd kui mu nägu enam nii lopsakas pole, meeldivad mulle ka rohkem esile tulnud põsesarnad. Ta ei kujuta ettegi kui paljud arstid on mulle iluoperatsioone soovitanud ning ma oleksingi selle peaaegu juba ette võtnud, kuid kui ma arsti kabinetis enda pilti vaatasin, mõtlesin ma, et mu näonahk ei vaja ju mingit kunstilist kergitamist,» sõnas Sharon.

Kolme lapse ema avaldas intervjuus ka seda, et tal ei ole midagi ebatäiuslikkuse vastu, vahendab ABC News. Sharon sõnas: «Minu arvates on oskuslikult vananemine kunst ja sellega kaasnev ebatäiuslikkus sensuaalne».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles