Sunsetis toimus suve esimene vahumöll

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunsetis toimus vihmas ja tuules suve esimene vahupidu, kus lasti rahvale kaela tonn vahtu.
Sunsetis toimus vihmas ja tuules suve esimene vahupidu, kus lasti rahvale kaela tonn vahtu. Foto: Anniki Leppik

Laupäeval toimus Pärnus klubis Sunset selle suve esimene "Warmduscher", mis pani halvast ilmast hoolimata pidulised vahus hullama.

Südaööks oli Sunset rahvast puupüsti täis, aga vahu sees möllas ainult paarkümmend julgemat inimest, kes ei lasknud end külmast segada ja harrastasid peale tantsimise näiteks pea ees vahu sisse sukeldumist.

Sunseti programmijuhi Erlend Aava sõnul ei mõjuta halb ilm vahupidu. „Kes juba vahu sisse minna tahab, ei karda vihma," arvas ta. „Vaht ja vihm sobivad kokku."

Kuigi tuul oli läbilõikav ja inimesed terrassil värisesid külmast, oli mõni ülemeelik noormees endal särgigi seljast heitnud ja möllas koos teiste peolistega vahus.

Suurem osa peole tulijatest üritas vahust võimalikult kaugele hoida, aga märjaks saamist oli raske vältida.

Siseruumides liikusid pealaest jalatallani vahused inimesed, kes end rõõmuga vastu teisi hõõrusid.

20aastane peoline Heiti Põldroos on vahupidudel käinud juba kolm aastat ja kiidab üritust taevani. ""Warmduscher" on Pärnu kõige parem pidu, sest siin vahu sees möllates saab kõik muu unustada ja end tõeliselt vabalt tunda," sõnas Põldroos. „Muusika on aastatega lahjemaks muutunud, aga pidu on ikka niisama äge."

Klubis sees ja terrassil tegid muusikat DJ Meri, Riiast pärit erikülaline [EX] da Bass, Polymental, DJ Kolzar, DeeJay A.A.V ja Kristjan Hirmo. Star Café mängis retromuusikat DJ Arno Kukk.

Kokku lasti rahvale kaela tonn vahtu.

Järgmine vahupidu toimub Sunsetis 18. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles