ALKOHOOLIK? PSY peab joomisest pausi üksnes siis kui tal on pohmakas

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar PSY.
Räppar PSY. Foto: SCANPIX

Korea räppar PSY sai tänu oma hitile «Gangnam Style» superkuulsaks, kuid muusika pole laulja ainukeseks nõrkuseks. Selleks on ka alkohol.

Kahe lapse isa PSY ütles ajakirjale The Sunday Times antud intervjuus, et kõige rohkem armastab ta viina, kuid kaugele maha ei jää ka viski ja tequila.

Ta ütles: «Ma joon siis kui ma olen õnnelik. Ma joon siis kui ma olen kurb. Ma joon siis kui sajab vihma. Ma joon siis kui paistab päike. Ma joon siis kui on palav. Ma joon siis kui on külm».

Ka varasematest aegadest on räppar kuulus selle poolest, et armastab rajusid pidusid ja kõike nendega kaasnevat. Näiteks vahistati ta aastal 2001 marihuaana omamise eest. Eelmisel aastal antud intervjuus ütles ta ka seda, et õppides Bostonis asuvas Berklee muusikakolledžis, ei osanud ta veel hästi inglise keelt, kuid oskad selle eest palju juua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles