Verevi rannapeol end alasti kiskunud neiu kaalus enesetappu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verevi järv.
Verevi järv. Foto: Lauri Kulpsoo.

Läinud nädalavahetusel Elvas Verevi rannapeol õhtujuhi Alar Koniku õhutusel end laval alasti võtnud 14-aastane Birgit on oma teost nii suures masenduses, et kaalus isegi enesetappu.

«Mõtlesime, et võtame Rannapiiga valimisest osa ja mingit dokumentide küsimist ei olnud. Alguses olime kahekesi laval, siis tuli kaks tüdrukut veel juurde. Õhtujuht andis meile purgi džinni ja ütles, et kel kõige vähem riideid selga jääb, see võidab,» rääkis Birgiti sõbranna Reporterile.

Birgit tunnistas, et oli natuke purjus, mis andis julguse. Riideid julgustas seljast heitma diskor Alar Konik, kes olevat piigadelt ka seksi küsinud.

«Kuna ta juba ise hakkas neid võtma, siis see üks lause tuli lihtsalt niimoodi,» selgitas Konik, miks ta õhutas neiut ka pükse maha võtma.

«Sellest ei saagi ilma psühholoogi või psühhiaatri abita üle. Eilsest saati oli endast väljas ja ütles, et tapab ennast ära. Sama tüdruk, kellega ta laval tantsis, lohutab teda,» on Birgiti ema on juhtunust šokis.

Birgit tunnistas, et sai oma õppetunni kätte ja enam paljalt lavale ei roni. «See on nii hirmus kogemus, et sa jääd põhimõtteliselt pooltest sõpradest ilma,» ei soovi Birgit sellist läbielamist kellelegi.

Elva abilinnapea Toomas Järveoja tunnistas, et juhtunu pole kuigi hea reklaam Elva linnale.

«Eks me peame korraldajaga otsustama, mis sellest rannapeost edasi saab. Korraldajad kõrvaldasid diskori, kes asja õhutas ja tüdrukutele alkoholi pakkus, kohe lavalt. Korraldajad nägid, et hea käitumise piir on ilmselgelt ületatud,» ütles Järveoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles