Tõeline eeskuju: hertsoginna Kate toidab beebit rinnaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja hertsoginna Catherine lahkusid beebiga haiglast
Prints William ja hertsoginna Catherine lahkusid beebiga haiglast Foto: SCANPIX

Cambridge'i hertsoginna Catherine toidab pisiprints George'i rinnaga.

Kate tõi esmaspäeval poja ilmale loomulikul teel ning ta pälvis kiitust ka selle eest, et ei varjanud avalikkuse ette astudes oma sünnitusjärgset kõhukest, kirjutab The Sun.

Kuningaperele lähedase allika sõnul on beebi pärast ebalevat starti isukalt sööma hakanud.

«Võib julgelt öelda, et prints George'il on hea isu. Ta on väga näljane väike poiss. Minu teada oli alguses sellega veidi raskusi, nagu tihtipeale juhtub, kuna noored emad on veidi pinges, kuid tänu ämmaemanda abile said mõlemad kiiresti nipi kätte. Kate peab rinnaga toitmist väga rahustavaks ning George on nagu iga teine väike beebi,» rääkis allikas.

«Vanematel pole üldse raske aru saada, millal poiss näljane on - tema röökimist on raske ignoreerida. Kuid ärge arvake, et Kate endast rinnaga toitmise ajal pilti laseb teha. Ta ei taha saada rinnaga toitmise plakatitüdrukuks, sest tema arvates on see igaühe isiklik valik ja noored emad peaksid tegema seda, mida nad enda ja beebi jaoks õigeks peavad,» lisas allikas.

Kuningapere on alati loomulikkust hinnanud - printsess Diana imetas mõlemat oma poega ja kuninganna Elizabeth imetas poega Charlesi kaks kuud, kuni ta pidi leetrite tõttu sellest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles