Tupetuuled ajasid saatejuht Elis Aunaste itsitama

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elis Aunaste
Elis Aunaste Foto: Kanal 11

Hiljuti pöördus murelik vaataja Kanal 11 naistesaate «Üks teist» toimetuse poole delikaatse probleemiga - tal tulevad seksides tupest kummalised helid.

Selle intiimse küsimusega pöördus seksuoloogi poole omakorda saatejuht Elis Aunaste.

Maire Aunaste tütar ei suutnud delikaatset küsimust esitades vältida naeruturtsatusi, põhjustades sellega ootamatult suure pahameeletormi õrnahingeliste netikommentaatorite ridades.

«...uskumatu, nii rumalad satejuhid. milleks on vaja siis üldse sellistel teemadel rääkida ,kui itsitatakse nagu mingid puberteedid. vastik vaadata ja kuulata.saage suureks ükskord ja see teine saade mis oli nende saatejuhtidega , no see elis on ikka jumala haige jutuga lausa endal hakkab piinlik kuulates tema juttu,» kurjustas keegi hojah.

«Igatahes. Saatejuhid on täielikud ebatasemel. See on nagu niii niii ebaviisakas mis nad teevad,» oli ka Häbihäbi eelmise kommenteerijaga nõus.

«saatejuht võiks tsipa areneda ja käituda inimlikult..inetu vaadata,kuidas mõne inimese probleemi üle naerdakse..teine kord ei julge keegi ju enam küsida,kui selline suhtumine on!!!!,» liitus solvujate klubiga ka baby.

Häbiplekk küsis omakorda tigedalt: «Kui vanad need saatejuhid on? Käituvad kui väikesed lapsed kes esimest korda uut asja kuulevad. Häbi teile «noored»- saatejuhid!!!»

Selliseid vihaseid saate «Üks teist» kommenteerijaid oli erakordselt palju.

Vaata saatelõiku ja kommentaare ka Kanal2 videoportaalist reporter.ee

Armsad vihased netikommentaatorid, olge vähemalt õnnelikud, et sugueluteadlane Imre Rammul suutis jääda saates asjalikuks ning selgitada Elisele, et õnnetu tupetuulte käes vaevlev kirjasaatja pole mures üksi, sest õhu väljumine kehast on seksi ajal täiesti loomulik, aga sellest lihtsalt ei räägita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles