Kate’ist topless-pildid avaldanud Prantsuse ajakirja toimetaja kohta algatati kriminaalasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine.
Hertsoginna Catherine. Foto: SCANPIX

Prantsuse ajakirja Closeri toimetaja osas algatati seoses hertsoginna Catherine’ist topless-piltide avaldamisega kriminaalasi.

Ajakirja toimetaja Laurence Pieau ning vähemalt kahe fotograafi ja publitseerimisdirektori Ernesto Mauri süüasjas toimub suure tõenäosusega lähiajal kohtuistung. Neid süüdistatakse Prantsusmaa rangete privaatsusseaduste eiramises.

Laurence Pieau arreteeriti selle kuu alguses. Arreteeritud ja süüdistuse on saanud ka üks 28-aastane prantsuse fotograaf, vahendab Hello.

Ernesto Mauri ja fotograaf Valerie Suau, kes on Kate’i pildistamist tunnistanud, said süüdistuse kaela juba aprillis. Kuigi Suau väidab, et tema tehtud pildid Kate’ist on siivsad, kahtlustatakse teda Kate’ist topless-pildid teinud fotograafi abistamises.

Kõne all olevad pildid tehti siis, kui hertsoginna Kate ja prints William eelmisel aastal Prantsusmaal Chateau d'Autet provintsis puhkusel viibisid. Kuningapaari esindaja on sõnanud, et need pildid rikuvad jõhkral moel paari privaatsust.

Pärast piltide avaldamist kaitses Laurence Pieau end öeldes, et need pildid ei ole šokeerivad, kuna Kate on 21. sajandi printsess ning tänapäeval päevitavad miljonid noored naised palja ülakehaga. Samuti lisas ta, et ei kahetse piltide avaldamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles