Tina Turner kandis oma pulmas väga ebatraditsioonilist kleiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Turner.
Tina Turner. Foto: SCANPIX

73-aastane Tina Turner abiellus hiljuti oma kallima, Saksa produtsendi Erwin Bachiga. 27 aastat koos olnud paari pulmapidu toimus Šveitsis asuva maalilise Zürichi järve ääres. Kuulsatest külalistest olid näiteks kohal nii Oprah Winfrey kui ka Bryan Adams.

Nüüd on lauljatar eksklusiivselt ajakirjale Hello! paljastanud oma pulmadest nii mõndagi.

Näiteks kandis kuulus lauljatar ebatraditsioonilist rohelisest taftist ning mustast siidist ja tüllist valmistatud pulmakleiti, mis oli kaunistatud Swarovski kristallidega.

Turner sõnas, et nägi vapustavat Giorgio Armani kleiti esimest korda Pekingis toimunud moe-show'l ning oli kindel, et ta lihtsalt peab selle kleidi endale saama isegi siis, kui ta seda kunagi selga ei pane! «Siis ma aga mõtlesin: ma tean, sellest saab minu pulmakleit,» sõnas Turner.

Ebatraditsiooniline oli pulmas ka see, et superstaar nõudis, et kõik naissoost pulmakülalised kannaksid valget ning meessoost külalised musta.

Kuigi Turner on pühendunud budist juba aastaid, sõnas ta, et ei soovinud budistliku pulmatseremooniat. Selle asemel valis ta küllaltki ameerikaliku tseremoonia ning «kohandas seda veidikese endale sobivaks».

Turner pajatas ka, et on lõpuks  jõudnud oma elus nirvaana seisundisse. «Kui sa enam mitte midagi ei soovi – see on õnn, millest inimesed räägivad. Lõpuks ometi võin ma sügavalt hingata ning öelda, et kõik on hästi. See on imeline tunne,» sõnas Turner.

Pilti kleidist näed siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles