Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hurmur Jake Gyllenhaali uueks kallimaks on modell Alyssa Miller

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal Foto: SCANPIX

Kurb uudis kõikide naiste jaoks: Jake Gyllenhaal on jälle hõivatud mees!

Näitleja uueks kallimaks on Sports Illustratedi modell Alyssa Miller ning juba on ka Alyssa isa noorte suhte heaks kiitnud!

Alyssa isa Graig Miller sõnas: «Ma pole teda veel kohanud, kuid ta on kindlasti väga tore poiss. Nende suhet teatavaks tehes oli Alyssa väga rõõmus, ma polnud teda nii rõõmsana kuulnud juba pikka aega. Muidugi ei rääkinud ta mulle nende suhtest detailselt, ma olen ju ikkagi isa,» naeris Graig.

«Alyssa on nii noor ja häbelik. Kuna ka nende suhe on veel nii värske, ei taha ta küsimustele vastata. Lisaks uuele suhtele on tal praegu ka tööga seotult väga kiired ajad,» vahendab isa sõnu Celebuzz.

Paar on koos olnud kõigest umbes ühe kuu, kuid juba on neid pildistatud New Yorgi tänavatel armunult jalutamas.

Kas Alyssast võibki saada Jake’i jaoks see ainus ja õige, või on ta lihtsalt järgmine kaunitar Jake’i kuulsate eksida seas, kelleks on teiste hulgas Kirsten Dunst, Reese Witherspoon ja Taylor Swift?

Märksõnad

Tagasi üles