Muuseumitöötaja: võibolla ma ütlesin mõttes ja võibolla liiga valjusti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. juulil leidis Pärnumaal Lavassaare Raudteemuuseumis (ka Eesti Muuseumraudtee) aset intsident, kus muuseumitöötaja sõimas ropult läbi muuseumi saabunud külastajad
23. juulil leidis Pärnumaal Lavassaare Raudteemuuseumis (ka Eesti Muuseumraudtee) aset intsident, kus muuseumitöötaja sõimas ropult läbi muuseumi saabunud külastajad Foto: Pärnumaa Lavasaare Raudteemuuseum

Lavassaare muuseumraudteel juhtus piinlik arusaamatus - muuseumi töötaja suhtles lastega väidetavalt ebaviisakalt.

«Nad süüdistavad, et ma olevat neid kuskil ebatsensuursete väljenditega pikalt saantnud. Võibolla ma ütlesin mõttes ja võibolla liiga valjusti. Aga tähendab, ma palun veelkord vabandust, juhul kui midagi sellist oli,» seletas asjaga seotud piletimüüja Eerik Päll «Reporterile».

«Nende põhiprobleem oli see, et saaks grupina tulla odavama hinnaga. Hinnakirjas ei ole meil sellist asja kajastatud. Grupid on meil alati olnud ettetellimisega,» lisas Päll.

Reisikirjanik Marko Kalduri kirjeldust juhtunust saad lugeda SIIT.

Vaata Reporter.ee videot allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles