Augustibluusi Paf-palli lahing muusikute ja korraldajate vahel jäi viiki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Snelli staadionil toimunud Paf-palli vastasseisus pidid Augustibluusi korraldajad ja festivali esinejad tunnistama, et tegemist on võrdsete meeskondadega, kes väärivad teineteist. 2 x 7 minutit kestnud mäng lõppes tulemusega 10:10.

Augustibluusi korraldusmeeskonna eest läksid lahingusse Indrek Ditmann, Martti Mutli, Jörgen Aav ja Kaarel Kose. Bluesi-artistide au kaitsesid Raul Ukareda, Margus Männa (Compromise Blue)  Andrus Uuspõld (Luxury Filters) ning Allar Levandi.

Internetimängude portaali Paf tegevjuht Allar Levandi mängis sel korral bluesi-meeste ridades. Levadi kinnitusel läks ta tugevdama artistide ridu, kuna polnud kindel, mida muusikud spordist teavad ja missugusel tasemel palli mängivad.

«Nagu selgus, liiguvad Raul Ukareda jalad pallimurul vähemalt sama kiiresti kui tema sõrmed kitarril,» sõnas Levandi pärast võitluslikku viiki.

Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmann tõdes pärast mängu, et see, kas  tugevam on Augustibluusi korraldus või esinejate line-up, selgub nüüd augusti alguses Haapsalus.

«Paf-pall on kilode- ja strateegiamäng, uskusin enne kohtumist, et oleme mõlemas osas artistidest üle,» muigas Ditmann. 

Kahekümnendat korda toimuv festival Augustibluus on tänavu 2.-3. augustil Haapsalu linnas ja lossihoovis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles