Miks pole Kate’i kleiti võimalik poest osta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine Jenny Packhami disainitud kleidis.
Hertsoginna Catherine Jenny Packhami disainitud kleidis. Foto: SCANPIX

Sel ajal kui enamus inimesed alles väikese printsi George Alexander Louise pilte imetlesid, tormasid Kate’i moeteadlikud fännid internetiavarustesse tema kleiti ostma.

Kahjuks pidid nad aga pettuma, sest Jenny Packhami disainitud kleit ei ole müügiks!

Brändi juhataja Blaire McColl kinnitas Vanity Fairile, et kleit valmistati eksklusiivselt Cambridge’i hertsoginnale ning seda ei plaanita ka tulevikus müügile paisata.

See uudis valmistas paljudele Kate’i fännidele suure pettumuse, kes koha peale seda kui Kate kleidis avalikkus ette ilmus, firma kodulehele olid tormanud. Kleiti osta soovivaid naisi oli lausa nii palju, et leht kokku jooksis!

See pole aga sugugi esimene kord kui fännid Kate’i kantud kleidi järele hulluks lähevad, sest siiani on kõik hertsoginna kleidid (välja arvatud muidugi tema Alexander McQueeni samuti eksklusiivselt talle disainitud pulmakleit) ühe hetkega välja müüdud.

Õnneks aga oli seekord fännidel vähemalt võimalik osta rätikukest, kuhu väike prints mähitud oli ning see sai poest otsa silmapilguga!

Kate on briti disaineri Jenny Packhami fänn olnud juba kaua aega ning tema kleite ka mitmetel tähtsatel üritustel kandnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles