Lihtsalt rõve: ajakiri nokib äsja sünnitanud Kate'i kehakaalu kallal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine ja prints William
Hertsoginna Catherine ja prints William Foto: SCANPIX

Tulivihased emad soovitavad boikoteerida Briti ajakirja OK! värsket numbrit, kuna selle kaaneloos räägitakse hertsoginna Catherine'i «kaalukaotusrežiimist» hoolimata sellest, et piltidel olev naine sünnitas vaid 24 tunni eest.

Ajakiri on 30. juulil ilmuva erinumbri pärast sotsiaalmeedias väga negatiivset tagasisidet saanud, kirjutab The Mirror.

«Ajakirja OK! esikaas on lihtsalt rõve - neil võiks häbi olla. Miks on kehakaal meie ühiskonna kinnisideeks?» pahandas Jo Sharpen.

Telesaatejuht Katy Hill soovitas emadel ajakirja boikoteerida.

Lugeja Arlene O'Donnell postitas ajakirja Facebooki lehele: «Te olete rõvedad. Kuidas te julgete juba hakata rääkima beebikaalust. See riik loob väikestele tüdrukutele välimusest väga väärastunud pildi.»

Clare Murray kirjutas: «Miks te olete nii õelad ja nii reaalsusest võõrdunud rääkides sellest, milline näeb normaalne naine pärast sünnitust välja? Minu meelest oli see värskendav, et ta ei üritanud varjata asjaolu, et tal on veel kõht ees. Ta nägi särav ja kaunis välja ning me ei tohiks survestada ühtki äsja sünnitanud naist, et ta peaks end vormi ajama. Naistel kulub selleks aega! Beebi tegemiseks kulub ju üheksa kuud...»

Cat Steele lisas: «Juba spekuleerite Kate'i sünnitusjärgse figuuri üle - 24 tundi pärast lapse ilmaletoomist? Rõve. Teie ajakirja ma enam ei puuduta. Jätke Kate ja William rahule.»

Veebisaidi Netmums asutaja Siobhan Freegard ütles ajalehele The Mirror, et Kate näitas, millised näevad välja tõelised emad.

«Paari minutiga Lindo tiiva trepil on Kate noorte emade enesehinnangu heaks teinud rohkem kui mistahes teine kuulsus. Kahjuks valivad paljud staarid kiire kõhuopi või ülikitsad teksad, mistõttu tunnevad kõik teised end puudulikuna. Kahtlemata hakkab hertsoginna järgnevatel nädalatel enda figuuri taastamise nimel kõvasti tööd tegema, kuid täna tõestas ta, et on suurepärane eeskuju emadele üle maailma. Kate näitas, milline tõeline ema välja näeb ning et loomulik on kaunis,» seletas Freegard.

The Mirror proovis kommentaari saada ka ajakirjalt OK!, kuid vastust pole veel tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles