Supermodell Doutzen Kroes paljastas oma vapustava figuuri saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doutzen Kroes koos abikaasa ja pojaga.
Doutzen Kroes koos abikaasa ja pojaga. Foto: SCANPIX

Olles kuulus oma superseksika keha poolest, teab Doutzen Kroes heas vormis olemisest nii mõndagi. Nüüd paljastas Victoria’s Secreti modell oma saladuse, milleks on huvitav kombinatsioon poksist ja balletist!

Doutzen ütles: «Ma teen trenni kolm või neli korda nädalas. Minu trenn on segu poksist ja balletist. Mu balletitreeneriks on Mary Helen Bower, kes aitas ka Natalie Portmanil filmi «Must luik» jaoks vormis saada.»

Doutzen jätkas, et ballett on väga raske trenn, sest treener keskendub tema kindlatele kehaosadele nagu sise- ja välisreied, tagumik ning käed. Ta naeris, et igal hommikul pärast Boweriga treenimist valutavad tal sellised lihased, mille olemasolust tal varem aimugi polnud! Vaatamata sellele aga naudib ta trenni väga, vahendab Hello.

28-aastane ja kaheaastase Phylloni ema Doutzen avaldas ka, et tunneb enda keha palju paremini kui kümme aastat tagasi.

«Alates poja sünnist jooksen ma iga päev ringi nagu segane. Vormis hoidmisel aitavad mind ka head geenid ja õnneks pole kõhupiirkond mulle kunagi probleemne olnud. Siiski ma tean kui tähtis on tervislik toitumine ja trenni tegemine,» sõnas kaunitar.

Doutzen on maailmas sissetuleku poolest 14. modell, kellel on modellilepingud nii Victoria’s Secreti, L’Oreali, Calvin Kleini kui ka paljude teistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles