Saaremaal toimusid Toomas Kirsi uue seriaali võtted

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisabet Reinsalu ei karda vananemist
Elisabet Reinsalu ei karda vananemist Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Saaremaal toimusid selle nädala algul produtsent Toomas Kirsi käe all uue seriaali «Kartulid ja apelsinid» võtted. Sari hakkab jooksma alates septembrist Kanal 2 eetris.

Sari räägib naispsühholoog Vivian Volkonski ehk Vivian V. elust ja tegemistest, kirjutab Saarte Hääl.

Peaosades mängivad Elisabet Reinsalu Tallinna linnateatrist, nukuteatri näitleja Kaisa Selde ning eelkõige muusikalidest tuntud Lauri Liiv, kelle jaoks on tegemist täiesti esimese seriaaliga.

«Vivian on 12 aastat abielus olnud ja praegu filmime kohta, kus ta tuleb sõbrannaga Saaremaale ja meenutab oma mesinädalaid. Vaataja jaoks jääbki saladuseks, miks Viviani abielu lõhki läks, alles viimases osas saab seda teada,» seletas seriaali produtsent Toomas Kirss, kes on tuntud eelkõige sarjade «Pilvede all» ning «Kelgukoerad» järgi.

«Naised jagunevad kartuliteks ja apelsinideks,» selgitas Kirss seriaali pealkirja lahti. «Kui sa mõtled kartulist, siis kartul on selline hall, natuke krimpsus, ta ei pane kunagi suunurki vett jooksma. Aga ta on kõigile kättesaadav, ta on odav, turvaline, täidab kõhtu. Ja nüüd, kui sa mõtled apelsini peale: oranž, suunurkadest hakkab vett jooksma, teed lahti, on mahlane.

Aga ta on kallis, teda ei kasutata igapäevaselt. Ta on happeline, võib tekitada maohaavu, ei ole turvaline selles mõttes. Sari räägibki naistest – kartulitest ja apelsinidest,» rääkis Kirss.

Kas naispsühholoog Vivian Volkonski on kartul või apelsin, tuleb Toomas Kirsi sõnul igaühel ise välja selgitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles