Prints William ja hertsoginna Catherine astusid beebiga avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prints William ja hertsoginna Catherine ning eile sündinud pisipoeg lahkusid St Mary haiglast täna õhtul. Nad suundusid koju Kensingtoni paleesse. Pildigaleriid näed allpool.

Prints William ja hertsoginna Catherine ilmusid koos beebiga haigla uksele kell 21.11 Eesti aja järgi. Kate kandis helesinist kleiti ja William sinist särki. Paar poseeris lapsega fotograafidele ning prints William sõnas, et pojal on «kõvad kopsud». Seejärel läksid nad tagasi sisse, sättisid beebi turvahälli ja sõitsid kodu poole.

Kensingtoni palee avaldas kella poole üheksa ajal lühikese teate: «Tema kuninglik kõrgus Cambridge'i hertsoginna saab St Mary haiglast välja täna õhtul. Cambridge'i hertsog ja hertsoginna ning nende poeg sõidavad koju Kensingtoni paleesse. Kuninglikud kõrgused tänavad haiglat suurepärase hoole eest.»

Traditsiooni kohaselt näeb maailm kuninglikku beebit esimest korda siis, kui vastsed vanemad lapsega haigla trepile astuvad.

Tulevane kuningas sündis esmaspäeval, 22. juulil kell 16.24 kohaliku aja järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles