Ardi Kaljuvee ja Aapo Ilvese koostöös valmis liigutav singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura-Liisa Käis
Laura-Liisa Käis Foto: Ardo Kaljuvee

Ardi Kaljuvee ning tuntud luuletaja Aapo Ilvese koostöö tulemusena valminud singel «Oskame veel» on mõnusalt rütmikas ning romantiline laul, mille esitajaks on noor lauljatar Laura-Liisa Käis.

Aapo Ilves iseloomustab värskelt ilmunud laulu nii: «Miski ei saa olla kasulikum oskusest oravarattast maha astuda ja kallimaga loojakut imetleda. Proovige!»

Loo algne versioon valmis Ardil enam kui kaks aastat tagasi, laulu viis nägi ilma aga aasta hiljem ning kohe peale seda kirjutas Aapo Ilves loole ka suurepärased sõnad.

Ardi kommentaar loole: «Laulu kvaliteedi osas me järeleandmisi ei teinud, oma suure panuse andis loole produtsent Timo Vendt ning taustavokaali laulis Kaido Põldma. Laulu esitajaks on Laura-Liisa Käis - tegu on uskumatult andeka lauljatariga, kelle hääles on peidus eriline metalne kõla, mistõttu hääl on kindlasti tema visiitkaardiks.»

Blond kaunitar Laura-Liisa Käis on üles astunud mitmetes pealinna lounge'ides ning juba praegu unistab näitsik oma esimese albumi välja andmisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles