«Kahes kanges» püstitati kaks rekordit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kanget - Eesti rekordid
Kaks kanget - Eesti rekordid Foto: Kanal 2

Neljapäevases Kanal 2 uues suvesaates «Kaks kanget - Eesti rekordid» üritasid Kristjan Jõekalda ja Teet Margna eestvõttel nii tavalised kui ka tuntud inimesed pööraseid Guinnessi rekordeid purustada.

Üht rekordit üritavad purustada inimesed tänavalt ja teist kodumaised kuulsused.

Avasaates toimusid tennisepalli servimise ja toore mugulsibula söömise võistlused.

Mugulsibula söömise rekord kuulub itaallasele, kes pistis terve sibula kinni pooleteise minutiga. Rekordit proovis esimesena purustada Tarmo, kes suutis süüa 34 grammi. Tarmo pingutuse ületas Tormis, kes sõi 87 grammi. Roland sõi 55 grammi sibulat ja Jevgeni 112 grammi. Järgmine võistleja Jevgeni sõi 128 grammi sibulat ning esimene naisvõistleja Tatjana 104 grammi.

Viimane võistleja Oksana saavutas 135 grammiga Eesti rekordi ja võitis auhinnareisi.

Järgmiseks panid end teiste seas tenniseplatsil proovile Eesti Tenniseliidu president ja suurärimees Urmas Sõõrumaa ning tipptennisist Mait Künnap, kelle nimel oli ka viimane Eesti rekord servimise kiiruses.

Maailmarekordi püstitas 2004. aastal Andy Roddick, kelle palli kiiruseks mõõdeti 246,2 kilomeetrit tunnis. Rekordi, 220 kilomeetrit tunnis, tegi saates Künnap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles