Jamaica kultusbänd Inner Circle tuleb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inner Circle
Inner Circle Foto: promo

Ööklubi Café Amigo jätkab välismaiste kuulsuste sarja ning 1. augustil esineb klubis Jamaica kultusbänd Inner Circle.

Ühendades reggae popmuusikaga on Inner Circle ülemaailmselt võitnud mitu korda suurema fännipubliku kui nii mõnigi teine legendaarne reggae-bänd.

Bänd saavutas esimest korda populaarsuse aastal 1978, kui ilmus nende esimene album «Everything is Great», vallutades TOP 10 edetabelite tippe Suurbritannias ja Prantsusmaal.

Pärast esilaulja Jacob Milleri hukkumist autoõnnetuses peeti kuueaastane paus ning naasti lavadele uue solistiga.

Nende nimisingel albumilt «Bad Boys» lõi hitina laineid kõikjal Euroopas ning albumi läbimüük ületas uskumatu 7 miljonit eksemplari.

Samasugune edu on saatnud ka nende teisi hitte, muuhulgas järgmist lugu «Sweat (A La La La La Long)», mis vallutas edetabelite tippe terves maailmas.

1993. aastal võideti Grammy auhind albumiga «Bad Boys» ning juba järgmisel aastal saadi taas nominatsioon albumiga «Reggae Dancer».

  Praegu on bändi solistiks Kris Bentley, kelle sõnul on muusika kõrgeim kommunikatsioon, mis ühendab inimesi olenemata nende ideedest, poliitikast, geograafiast ja nahavärvist.

«Nimi Inner Circle tähendab perekonda ja seda me oleme. Oleme pühendunud bändile ja üksteisele ning see teeb meid tugevaks,» ütles Bentley.

 Café Amigo uksed avatakse 1. augustil kell 22.00. Piletid eelmüügis Piletilevis hinnaga 10€, pilet kohapeal  13€. Amigo VIP-kaardi omanikule ning tema ühele kaaslasele pilet kohapeal hinnaga 8€/in. Sissepääs klubisse on lubatud alates 21. eluaastast.

 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles