Pete Doherty vahistati teist korda sel kuul

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: WENN
Briti muusik Pete Doherty võeti narkootikumide omamise ja joobes juhtimise eest vahi alla.

Kui eelmisel nädalal arreteeriti ansambli Babyshambles solist Šveitsis, siis nüüd võeti ta kinni Inglismaa politsei poolt, kirjutab Digitalspy.

Autoroolis istunud Doherty  kahtlane sõidustiil jäi korrakaitsjatele silma Gloucesteri tänavatel. Samas linnas oli Babyshambles eelmisel õhtul kontserdi andnud.

«Täna kella poole ühe paiku pärastlõunal nägid Eastgate’i tänaval patrullinud politseinikud korratult liikuvat autot. See suundus edasi Bartoni tänavale ja peatati Derby teel,» teatas politsei pressiesinadaja.

«Vahistati 30-aastane mees, keda kahtlustatakse joobes juhtimises, narkootikumide omamises ja politsei antud peatumiskäsu eiramises. Hetkel on ta ikka veel vahi all,» lisas esindaja.

Eelmisel nädalal arreteeriti rokkmuusik seetõttu, et väidetavalt olla ta British Airwaysi lennukiga reisides narkootikume pruukinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles